FORUM ANA SAYFA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaPortal*GaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Türk Usülü Ayran Corbasi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
taz
Sitenin Onur Üyesi
Sitenin Onur Üyesi
taz


Erkek Mesaj Sayısı : 1497
Yaş : 45
Kayıt tarihi : 18/04/08

Türk Usülü Ayran Corbasi Empty
MesajKonu: Türk Usülü Ayran Corbasi   Türk Usülü Ayran Corbasi Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 12:13 pm

MALZEMELER
1 su bardağı aşurelik buğday
4 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı nohut
1 çorba kaşığı nane
1 çay kaşığı tuz
6 su bardağı su

HAZIRLANIŞI
Buğday
ve nohudu yıkayın ve pişirmeden bir süre önce ıslatın. Tencereye 4 su
bardağı su ile birlikte koyarak karıştırmadan kaynatın ve kaynadıktan
sonra yaklaşık 45-50 dakika kısık ateşte pişirin. Suyunu çektikten
sonra sıcakken tuz ve nane ekleyip karıştırın. Soğumaya bırakın.
Yoğurdu 2 su bardağı suyla çırpıp pişirdiğiniz buğdaya karıştırarak
ilave edin. Soğuk servis yapın.

AFİYET OLSUN !
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.canmuhammed.ile.biz
 
Türk Usülü Ayran Corbasi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
FORUM ANA SAYFA :: «««««Yemek Tarifleri Köşemiz»»»»» :: Çorba Çeşitleri-
Buraya geçin: